program


Omvisninger på Bakkekammen 45

Omvisninger på Bakkekammen 45

Bakkekammen 45 er kun åben i forbindelse med omvisninger, hvor du kan komme indenfor i Danmarks eneste interiørmuseum for Bedre Byggeskik.

Billettyper


60.00 kr.
Inkl. entré til Holbæk Museum

DatoBesøg Bakkekammen 45 i Holbæk. Ejendommen er et unikt Bedre Byggeskik-hus med oprindelige detaljer. Søndagsomvisningerne i Bakkekammen 45 er meget populære. Og samtidig den eneste mulighed for at komme indenfor i den fredede ejendom, som arkitekt Marius Pedersen (1888-1965) tegnede. Her boede og arbejdede han til sin død i 1965. Enken Emma Pedersen blev boende i huset til 2007, hvorefter en donation fra Nordea-fonden på 5 mio. kroner gjorde det muligt for Holbæk Museum at indrette Danmarks første museum og videncenter for Bedre Byggeskik her.

Start: kl. 10.00

Mødested og parkering: Isefjordsvej 38, Holbæk.

Pris: 60 kr. voksen. Børn og unge under 18 år samt medlemmer af museumsforeningen fri entré. Billetten gælder også for entré til Holbæk Museum på den pågældende dag.

Billetter skal købes her eller bestilles senest torsdag før i samme uge på Holbæk Museum, telefon 41 37 92 50.

Læs mere om Bakkekammen 45 her.

Bakkekammen 45 er kun åben i forbindelse med omvisninger, men grupper kan bestille særomvisning ved at kontakte Holbæk Museum på tlf.nr. 41 37 92 50.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Ringsted Museum & Arkiv byder på omvisning i Sct. Bendts Kirke ved Martin…

Hver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: