program


Online Observatorium – Teleskoperne, Månen og Asteroider

Online Observatorium – Teleskoperne, Månen og Asteroider

Brorfelde Observatorium er indgået i et europæisk samarbejde med observatorier fra Wales, Norge, Finland og Letland om at udvikle nyt undervisningsmateriale, der tager udgangspunkt i de stedsbunde teleskoper og faciliteter på de forskellige observatorier.

 Læs mere

DatoBrorfelde Observatorium er indgået i et europæisk samarbejde med observatorier fra Wales, Norge, Finland og Letland om at udvikle nyt undervisningsmateriale, der tager udgangspunkt i de stedsbunde teleskoper og faciliteter på de forskellige observatorier. 

I dette kursus vil du få en generel introduktion til de forskellige observatorier, samt lære mere om hvordan du kan anvende et teleskop i undervisningsbrug. Du vil også få adgang til nyt inspirerende undervisningsmateriale om Månen, dens kratere, og forbindelsen til solsystemets asteroider. 

Derudover viser vi hvordan man selv kan observere de mange kratere på Månen, og sammenligne kraterne med simple modeller i klasseværelset. Vi viser også teknikker til at demonstrere Månens afstand og dens forskellige faser. 

Kurset er gratis, og der er gratis forplejning med. Der er et begrænset deltagerantal og tilmelding er bindende. Bemærk der er et no-show gebyr på 500 kr. 

Faglige stikord: Månens bevægelse, Månens lys og dens faser, Månens dannelse, Verdensbillede, Astronomi, Instrumenter, Simpel databehandling, Simpel modellering. 

Kontakt

For mere information kontakt Michael Lindholm Nielsen påmicli@holb.dk

Tilmelding

Deadline for tilmelding er fredag den 31. maj 2019.

PÅ PLAKATEN


Københavns Middelalder Marked

Ballerup I Pinsen 2019

Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af…

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

Når den værste ungdom er overstået – en spa komedie. I denne nye…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: