program


”Opad eller nedad” – Studiorevyen 2018

”Opad eller nedad” – Studiorevyen 2018

Studio 73 dedikerer dette års revy til de klassiske – og næsten ikoniske – numre

Studio 73 dedikerer dette års revy til de klassiske – og næsten ikoniske – numre, som på en eller anden måde kan forbindes med Dirch Passer, Kjeld Petersen, Jørgen Ryg, Preben Kaas, Osvald Helmuth og et par andre af de store revynavne.

Det er en kærlighedserklæring til både revy-genren og de kunstnere, som i 50’erne, 60’erne og 70’erne var med til at gøre revyen til en institution i dansk underholdning. Og mange af numrene har stadig noget at sige os i dag – mens andre ”bare” er sjove og tidløse.

Programmet indeholder f.eks. ”Hvad ska’ vi med kvinder?”, ”Fandens Oldemor”, Tømmerflåden, ”Hvem har du kysset i din gadedør”, ”Pyt”, Babs og Nutte m.fl.

Instruktion: Anders Pertou

Stil sulten inden forestillingen
Der er mulighed for at spise inden aften-forestillingerne (torsdag, fredag og lørdag). Vi tilbyder en let buffet fra Slagter Knag - så slipper du for at tænke på aftensmad den dag.
Pris: 200 kr. inkl. billet til forestillingen


Billetpris UDEN menu: 90 kr.
(begge priser inkl. gebyr)

PÅ PLAKATEN


"Ringguldet" er titlen på Jels Vikingespils 43. forestilling på Danmarks flotteste friluftsscene. Stykket…

En aften med dans, musik og passion.

Gratis film i BiFFEN i Brønden for børn 2-6 år.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: