program


Oplev Nordkysten
4

Oplev Nordkysten

Bogen "Oplev Nordkysten".

Bogen købes her.

Oplev Nordkysten Af Svend Aagård Nielsen

Guide til en fodtur og oplevelser mellem Helsingør og Hundested Hardback, farve, 155 sider 250 DKK plus fragt (den vejer lige under et kilo).

Nordkysten bugter sig hen over toppen af Nordsjælland fra Helsingør til Hundested, er nok Danmarks mest populære kyststrækning. Den har hyggelige og maleriske havne- og badebyer, vild natur og der er har fri adgang på hele kysten.

Havet og himlen kan på en strandtur få os til at reflektere over det uendelige, men det kan også få os til at være nærværende – få os til at bruge øjnene og tænke over, hvad der gemmer sig i vandet, i luften og i sandet.

Bogen beskriver Nordkystens levende kyst med de oplysninger og bæredygtige aktiviteter, der knytter sig til den. Aktiviteter til alle – i alle aldre og på alle årstider. Udgivelsen er støttet af VisitNordsjælland

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til årets udstilling, hvor internationale kunstnerne har fået temaet "what a wonderful…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: