program


Oplevelseskoncert i Lyngvig fyr

Oplevelseskoncert i Lyngvig fyr

Oplev de dejlige toner musikere fra dette års Hvide Sande Masterclass giver koncert i Lyngvig Fyr mandag den 20. september  Læs mere

Velkommen til Hvide Sande Masterclass 2021

Oplev de unge musikere fra Hvide Sande Masterclass spille en utraditionel koncert inde i Lyngvig Fyr. Mens du sætter dig til rette på fyrets smukke trappe, gør udvalgte strygere fra Hvide Sande Masterclass 2021 sig klar til at spille fyret op. Det er som om omgivelserne spiller med og udfordrer lytteren på en helt ny måde.

Fyrmesterboligen ved foden af fyrtårnet holder ekstra åbent denne aften, så det er muligt at købe lidt lækkert at tage med til koncerten. Vi anbefaler den lokale øl "Fyret" fra Hvide Sande Bryghus.

Hvide Sande Masterclass
Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister, cellister og kammermusikere – på og over konservatorieniveau.

Hvide Sande Masterclass har gennem 15 år slået sit navn fast som et kraftcenter for formidling af, og kendskabet til klassisk musik over for et nyt publikum i Vestjylland. Her forenes oplevelsen af den smukke, barske natur på bedste vis med oplevelserne af klassisk musik på højt nationalt og internationalt plan.

Musikerne vil spille nederst i fyrtårnet og publikum må frit finde en tilhørerplads længere oppe ad vindeltrappen.Husk gerne et tæppe eller hynde til at sidde på, da det er direkte på trappen man sidder. Husk også varmt tøj.

Kom gerne i god tid, så I kan nå at gå på opdagelse i den gamle Fyrmesterbolig som i dag er indrettet med cafe og butik.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Skal du med ud at møde og lære om Danmarks vilde medicin og…

Bliv klogere på Ringkøbings historie - fra rige købmænd til bunkere fra Anden…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: