program


Orla Frøsnapper

Orla Frøsnapper

Om den cigaretrygende bølle, der ender som kanonkonge. André Andersen spiller sig fortællende igennem alle roller i Christian Q. Clausens farverige scenografi. Aldersgruppe: Fra 6 år.
 Læs mere

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoDet er hårdt at være lille.

"Det er nu hårdt at være lille. Vores by er fuld af bøller og dem kan man aldrig se på billederne af byen, de gemmer sig nemlig altid bag et eller andet, fordi de er bange for at nogen skal se dem. Den værste gemmer sig altid bag plankeværket"

Sådan starter André Andersen SOLO´s forestilling om Orla Frøsnapper, Ole Lund Kirkegaards fortælling om den cigaretrygende bølle, der ender som kanonkonge. Der er noget dejligt ligetil og enkelt i fortællingen om Orla Frøsnapper, som ligger godt i tråd med den enkelthed som altid er kendetegnene for André Andersen SOLO´s produktioner.

André Andersen spiller sig fortællende igennem alle roller i Christian Q. Clausens farverige scenografi. 

 

Medvirkende: André Andersen

Producent: André Andersen SOLO

Dramatiker, forfatter: André Andersen, frit efter Ole Lund Kirkegaard

Instruktør: Martin Ammundsen

Scenograf: Christian Q. Clausen

Varighed: 45 minutter

Aldersgruppe: Fra 6 år.

PÅ PLAKATEN


Revyen spiller i perioden 9. juli til 30. juli. 2022.
Varighed: 2 timer inkl. pause.

Hyldest til 1970'erne med sange fra bl.a. Bee Gees, ABBA, Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie, AC/DC, Led Zeppelin og…

Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Prisvindende stykke om vores planets fremtid af Duncan Macmillan.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: