program


Overnatning med stjernekig

Overnatning med stjernekig

Tag 1 eller flere dage ud af kalenderen og invitér din kæreste, ægtefælle eller veninde med til Nyord og få en hyggeligt og afslappet weekend med overnatning, morgenmad og guidet aftentur under stjernerne. Du kan læse mere om vores guidede ture på www.darkskynyord.  Læs mere

Overntning med StjernekigTag 1 eller flere dage ud af kalenderen og invitér din kæreste, ægtefælle eller veninde med til Nyord og få en hyggelig og afslappet weekend. Bestil overnatning og få en guidet aften tur med fokus på vores smukke stjernehimmel.Opholdet indeholder:1 overnatning i  delt dobbeltværelse med fælles badeværelse for 2 personer.MorgenmadHåndklæder og sengelinned Dark sky avis, lån af kikkert, soveposer, tæpper og puder til aftenturen.1½ times guidet stjernetur med vores certificerede Dark sky guide.

1 overnatning for 2 personer i delt dobbeltværelse kr. 1250,-.Ønsker du en ekstra overnatning med morgenmad, så kan dette tilkøbes for 650,- kr.Du kan altid skrive til os på mail@nyordbed.dk eller ringe til Marianne på 25778216 - hvis du har spørsmål om opholdet eller ønsker om andre datoer.

 

PÅ PLAKATEN


Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister,…

Vi glæder os til at komme i vandet med jer - vi mødes…

Humoristisk satire om 2020 – ”annus horribilis” – op til i dag. ’Roskildedrengen’…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: