program


Perlen i Mulighedernes hav!

Perlen i Mulighedernes hav!

På teatret i Studie 73 har der været tid til oprydning i kælderen. Her har de gæve scenebyggere gjort et mystisk fund på rekvisithylderne.
Spiller 26/2, 27/2, 5/3 og 6/3-2022

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 06. Marts 2022 14:00

Perlen i Mulighedernes hav!

På teatret i Studie 73 har der været tid til oprydning i kælderen. Her har de gæve scenebyggere gjort et mystisk fund på rekvisithylderne. En kæmpe perle der tilsyneladende stammer fra en østers. Perlen er særdeles stor, derfor har bestyrelsen bag Studie 73 besluttet sig for at udstille den. Perlen kan ses, når børneteatret opfører årets børnemusical….

Bedstemor har inviteret Emilie i børneteater. Bedstemor er nysgerrig og kan ikke holde fingrene fra montren, hvor Perlen er udstillet. Med et er Emilie og Bedstemor vidne til et drama på Perleøen.

Her kommer Perlefolket i knibe, da Søulken forsøger at få fat i en af Perlemors perler. Perlemor, der er en kæmpeøsters, bliver bange og lukker sig. Pludselig er Perleøen midt i Mulighedernes Hav i fare. Det går nu ikke helt, som Søulken havde forestillet sig, han får nemlig sin hånd i klemme. Skægabe, Guanognaskeren og co. forsøger at hjælpe på bedste vis, men gør de det godt nok?

Perlefolket er fortvivlede, og de har tilsyneladende også glemt alt om deres venner Mod og Vilje. Med Færgemændene s hjælp, gode råd fra Perlegamlingen og Bogormen kommer der fornyet håb til Perleøen.

Hvem ved, måske bliver publikum også klogere på, hvor perlen fra kælderen egentlig stammer fra….

I en tid hvor der er megen fokus på dystre fremtidsudsigter for vores klode, er det vigtigt, at vi mennesker til en hver tid bevarer troen på, at vi befinder os i et Hav af Muligheder – Muligheder vi kan gribe, hvis vi har Mod og Vilje med os!

Faktaboks: En østers laver perler, når den oplever et fremmedlegeme, der er kommet under skallen og generer den. Så indkapsler den fremmedlegemet i perlemor, så overfladen bliver glat og fin. På den måde bliver perler skabt!

Aktuelt


En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen..

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods. Mødested: Slottet Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik).

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Velkommen til årets julefrokost. Dørene åbnes kl 17:30. Kandis spiller fra kl 21 til 01:30 der ud over er en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.