program


Peter Pan

Peter Pan

- en fantasifuld rejse til barndommens fortryllende land
 Læs mere

Peter Pan er ikke som de fleste børn. Han vil nemlig ikke være voksen. I hvert fald ikke, hvis det betyder, at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere.


Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke genforenet med sin mor. Derfor lever han nu som anfører for “De glemte drenge” på Ønskeøen, der vrimler med feer. En af dem er Klokkeblomst - Peters egen fe. Der er også drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af kaptajn Klo. Selvom det lyder som et eventyr, savner drengene nogen, der kan tage sig af dem og fortælle gode godnathistorier.


Derfor flyver Peter ofte hjem til Wendy og brødrene for at lytte med på deres godnathistorie. En dag lokker han dem med til Ønskeøen til et uforglemmeligt eventyr.


Historien om drengen, der ikke vil være voksen, er en af de mest elskede klassikere for børn - fra 6 år.

 

Instruktør:
Moqi Trolin


Medvirkende:
Michael Slebsager, Mille Gori (Motor Mille fra Ramasjang), Kristian Boland, Stina Mølgaard, Ene Øster Bendtsen, Christel Stjerne-bjerg, Anne Vester Høyer, Lars Bom, Ole Boisen, Hanne GjerstadI alt 12 skuespillere, dansere og musikere


Dramatiker: 

Moqi Trolin og Ninette Mulvad


Komponist: 

Anders Ortman


Scenograf: 
Julian Juhlin


Producent:

Folketeatret

 

Billetpris:
Voksne: 175 kr.
Børn: 100 kr.

PÅ PLAKATEN


Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning året af med et brag af et 4.…

Abonnementsforestilling

En komedie om livet fortalt bagfra

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: