program


Peter Pan

Peter Pan

En fantasifuld rejse til barndommens fortryllede land, for hele familien.
Historien om drengen, der ikke ville være voksen, en af de mest kendte og elskede klassikere for børn.
Peter Pan lever på Ønskeøen sammen med De glemte drenge, som han er anfører for.  Læs mere

Alle børn har i deres drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, der forsvinder som dug for solen, når nattens søvn gnides af øjnene. Når dagen går i gang, sendes børnene ud i livet med et kys på kinden af deres forældre, der stolte følger børnenes opvækst. Og de fleste børn glæder sig til at blive voksne.

 

Men Peter Pan har det ikke som de fleste børn. Hvis det at blive voksen betyder , at man skal gå på arbejde og ikke må lege mere, så nægter han at blive voksen. Som spæd faldt han ud af barnevognen og blev ikke samlet op af sin mor.

 

Livet på Ønskeøen kunne godt lyde som et godt eventyr. Alligevel savner Peter og de forældreløse drenge nogen – måske ligefrem en mor – der kan tage sig af dem og fortælle dem godnathistorier. En aften bliver Peter opdaget af Wendy, og han lokker hende og hendes brødre med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for Wendy og hendes brødre. For Peter bliver mødet med den handlekraftige Wendy dog lidt anderledes, end han havde tænkt sig.

 

Fortolkningen afPeter Paner lagt i hænderne på Moqi Simon Trolin og komponist Anders Ortman, der også stod bag Folketeatrets roste versioner af RONJA RØVERDATTER og MIO, MIN MIO.

 

Instruktør: Moqui Simon Trolin

Dramatisering: Moqui Simon Trolin og Ninette Mulvad

Medvirkende: Michael Slebsager, Mille Gori, Kristian Boland, Randi Winther, Lars, Bom, Ole Boisen, Christel Stjernebjerg, Stina Mølgaard, Ene Øster BendtsenMusiker: Tine Vitkov

 

http://www.folketeatret.dk/Presse#/news/peter-pan-200486

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

Et humoristisk foredrag om alt det du får for lidt af og som…

En eventyrlig fortælling og vidunderlige toner. MEDLEMSRABAT 50 KR.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: