program


Pippi Langstrømpe
2

Pippi Langstrømpe

Pippi Langstrømpe er en udødelig klassiker: Den kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker, og alle børn fortjener at lære Pippi at kende.

Astrid Lindgrens fortællinger om Pippi Langstrømpe, skabt i 1945, er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer, og den vidunderlige Pippi er stadig mange børns heltinde. Hun tør vende de voksnes mærkelige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige. Pippis fantasi er også stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himlen, en far, der er sørøver og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem. 

Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre. Forestillingen byder på et genhør med Georg Riedels skønne melodier, som huskes fra tv-serien fra 1968. 

Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Jacob Weble, Ulrik Windfeldt- Schmidt, Linea Høeg Olsen, Pernille Schrøder, Tanya Lund Andersen, Albert Stein Ankerstjerne, Morten Christensen, Linette Stamp Christensen, Jeppe Kaas Vad.
Instruktion og bearbejdelse
: Birgitte Næss-Schmidt
Musikere:
: Anders Ortman, Tine Vitkov, Ida Nørby Sørensen
Oversættelse og bearbejdelse
: Ninette Mulvad
Scenografi
: Benjamin la Cour
Kapelmester og arrangør
: Anders Ortman
Producent
: Folketeatret.dk

PÅ PLAKATEN


Traditionen tro slutter BMF efterårets program af med et brag af et julebal med det populære lokale band Beers for…

Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du alle de materialer og al den viden, du behøver for at få succes…

En kor-komedie om kærlighed Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion af filmen Oh Happy…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: