program


Piraterne fra Penzance

Piraterne fra Penzance

- svinger træbenet og går planken ud
Abonnementsforestilling

Kom og oplev et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler i historien om den unge Frederik. Han er kommet i lære hos en flok blodtørstige pirater, der dog af princip aldrig plyndrer forældreløse. Problemet er, at han først kan blive en fri mand, når han fylder 21, ogat han desværre har fødselsdag d. 29. februar!Heldigvis møder han en generalmajor og dennes mange døtre og falder pladask for den skønne Mabel…


Det er som altid hos Gilbert og Sullivan en absurd og fjollet historie. Når der til sættes Figaros helt særlige komik, tør vi godt love, at ikke et øje er tørt. Så morsomt bliver det i denne forestilling, hvor der er masser af originaler men ingen piratkopier.


Rigtig mange af vores publikummer glæder sig til at gense Figaros/Den ny Opera. Vi har derfor valgt at spille forestillingen i Arena Assens i stedet for, som vi plejer, i Industrien. Så kan vi få plads til alle - både de, der er blevet nærmest afhængige af disse ”gale”, topprofessionelle sangere og skuespillere, og de, der har oplevelsen til gode.


Instruktører og medvirkende: 
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og som sædvanlig The OneBigMan Symphony Orchestra i skikkelse af Allan Dahl Hansen


Forfatter:
Gilbert og Sullivan


Oversættere: 
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og Rasmus Krogsgaard


Producent:
Figaros og Den ny Opera

 

Billetpris: 250 kr.

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Indbydelse til konference om Unge og Kirken

Interesserer ungdommen dig?…

Årets vinterkabaret. I et syret, humoristisk univers bliver vi bragt helt ind i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: