program


Piraterne fra Penzance

Piraterne fra Penzance

Gilbert & Sullivans klassiske operette-komedie PIRATERNE FRA PENZANCE er et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler.
 Læs mere

Historien er, som altid hos Gilbert & Sullivan, absurd og fjollet: Den unge Frederik er sat i lære hos en flok blodtørstige pirater, som dog ikke er mere blodtørstige end, at de af princip aldrig plyndrer forældreløse. Frederik kan først blive en fri mand, når han fylder 21 – desværre er han født d.29. februar og må derfor vente, til han er 84. Men da han møder en generalmajor og dennes mange døtre, falder han pladask for den skønne Mabel.

 

Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm, den nytilkomne skuespiller, sanger og entertainer Rasmus Krogsgaard. Orkestret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra i skikkelse af pianist m.m. Allan Dahl Hansen.

 

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen

Instruktør: Hans Dueholm m.fl.

 

http://www.figaros.eu/

 

Buffet på Svogerslev Kro til 250 kr. Købes på www.roskildeteater.dk senest den 14. januar 2018.

 

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

En lun komedie om at blive ældre. Med Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og…

Enmands-forestilling med Tommy Kenter, hvor publikum kommer tættere på kunstneren end nogensinde før.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: