program


Pløjedag

Pløjedag

Høsten er hus og det er tid til at pløje! Vær med når heste og plovmænd vender stubbede ager til sort muld.

Pløjedag

Høsten er hus og det er tid til at pløje! Søndag den 22. september 2019 kan I være med, når heste og plovmænd vender stubbede ager til sort muld.

Glæd jer til at se det fascinerende samspil mellem dyr og mennesker i arbejde, når der dagen igennem pløjes ved Bundsbæk Mølle. Der vil blive afholdt en pløjekonkurrence, hvor deltagere med heste og veterantraktorer viser hvor flot og lige de kan pløje. De mange forskellige veterantraktorer fortæller om design og udvikling indenfor landbrugets mest betydningsfulde nyskabelse i 1900-tallet.  

Bundsbæk Mølle er åben

Denne dag vil der også være ekstraordinært åbent på Bundsbæk Mølle, her kan I blandt andet besøge den hyggelige kaffestue, hvor I kan slappe af med kaffe og lækker kage. I kan også møde smedene, møllerne og bagerne der levendegør møllen.  
I kan også opleve udstilling om Danmarks udstødte rakkere og natmænd og den smukke udstilling "Øjenkontakt - portrætfotos fra den jyske hede" med Evald Tang Kristensens smukke, sjove og gribende portrætfotos.

Praktisk information

Dato: Søndag den 22. september kl. 11.00-16.00
Adresse: Bundsbækvej 27, 6900 Skjern
Entré: 50 kr. pr. person. Børn u. 18 år gratis i følge m. voksne.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Bliv klogere på de mange bunkere der stadig står ved vestkysten, når Ringkøbing-Skjern…

Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: