program


Præsidentinderne

Præsidentinderne

Tre rengøringskoner i den nederste del af fødekæden tørner mod hinanden i et usselt køkken. I et bombardement af ord og iført gummihandsker punkterer de hinandens livsløgne.
Brutalt vanvittig og grotesk komedie af Werner Schwab

”Men så er livet da ikke værd at leve, hvis det er sådan, at ligegyldig hvad man ser på, så ligger der en stinkende klat afføring lige ved siden af.”  

Den østrigske, enfant terrible-dramatiker Werner Schwab debuterede i 1990 med Præsidentinderne - det første af fire dramaer, der fik betegnelsen fækaliedramaer. Stykket er et sønderrivende råb fra samfundets bund, Europas skraldespand. Et råb der høres igen i dag. For selv om lortet er usynligt for de fleste, betyder det ikke, at det ikke eksisterer, og at der ikke er nogen, der skal tage hånd om det.

Forfatteren giver på brutal og humoristisk vis stemme til dem, der bogstaveligtalt tager hånd om det. Han skildrer med grotesk vanvid alt det lort, som kræver at blive renset væk. Stilen er brutal i sit udtryk.Alt udpensles på en stærkt underholdende måde. Schwab døde af druk nytårsdag 1994 bare 35 år gammel, men nåede fra sit gennembrud til sin død at skrive 15 stykker og sætte et skelsættende aftryk på den europæiske dramatik. Igen i dag har hans dramatik en skræmmende aktualitet og lige nu en renæssance på de europæiske scener. 

Præsidentinderne er et intenst, modbydeligt og vanvittig morsomt stykke med tre fantastiske skuespillerinder.  

VARIGHED: 90 minutter uden pause  

MEDVIRKENDE: Kirsten Olesen, Karen-Lise Mynster, Stine Schrøder Jensen.  

ISCENESÆTTELSE: Thomas Bendixen  

SCENOGRAFI: Jonas Fly  

OVERSÆTTELSE: Brigitte Kolerus  

PRODUCENT: Det Kongelige Teater

PÅ PLAKATEN


Solnedgangstur med M/S Frederikke på Arresø. Sejl med på en aften tur hvor…

Standupshow med 8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: