program


Pres din egen honning (august)

Pres din egen honning (august)

Tag familien under armen og besøg Snoremark i Roskilde, hvor man sommeren over, kan presse sin egen honning!
OBS: Man skal kun købe 1 billet, da det er en gruppebillet, som gælder for op til 5 personer.  Læs mere

Besøg Snoremark i Roskilde med familien, og oplev hvor fedt det er at presse sin egen honning! 

Gruppebilletten er for op til 5 personer og dækker besøg i bigården, fortælling om bierne, udlevering af ca 500 g honningtavle fra bigården, lån af udstyr til at presse og si honningen, glas til opbevaring af egen honning. Desuden får hver deltager et glas sommergløgg eller et glas æblemjød. Selve presningen af honningen foregår indenfor, så vi kan have honningen i fred for bierne. Efter I har presset honning får I en pose pandekagemiks. Udstyr til at bage pandekager låner I hos os, så I med det samme kan bage jeres egne pandekager og nyde dem med jeres nypressede honning. Som udgangspunkt holder vi hele arrangementet indendøre, og I er max 3 grupper samtidig.

I er velkomne til at benytte faciliteterne på Snoremark i forbindelse med jeres besøg. I kan nyde udsigten eller gå på opdagelse i æbleplantagen.

OBS. Hvis I er mere end 5 i gruppen, er der mulighed for at købe tillægsbillet til 50,- kr pr deltager for max 3 ekstra personer (babyer under 1 år tæller ikke). Tillægsbilletter købes på stedet, når I ankommer.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Oplev direktøren for skoleskibet Georg Stage, Asser Amdisen på Holbæk Museum.

Sid behageligt med en stol

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: