program


Punk - a rebel never dies AFLYST
9

Punk - a rebel never dies AFLYST

Oprøret er er her og forbliver her. En helt ny bølge brød igennem indenfor kunst, musik og performance. Kunsten viste tænder sammen med hanekam og hjerteblod.
 Læs mere

Oprøret er er her og forbliver her

 

Extinction Rebellion, De Gule Veste, Hong Kong Riots, Greta Thunberg, Pussy Riot – oprøret lever i bedste velgående.

 

`Punk – A REBEL NEVER DIES´ er et bud på en nutidig dialog gennem dansen med publikum om ’oprør’ og ’opgør’. Det er ikke et bestemt oprør eller en tidligere konflikt, der undersøges, men nærmere de menneskelige og samfundsmæssige mekanismer og energier, der karakteriserer et oprør.

 

Punkbevægelsen anvendes som reference og som et udgangspunkt til behandling af selve fænomenet `oprør´. Som en sociologisk, kulturel og menneskelig bevægelse. Det musikalske og æstetiske univers vil både trække direkte på og lade sig inspirere af tendenser og repræsentationer fra Punkbevægelsen. Som fx musik af The Clash, Sex Pistols og Dead Kennedy kombineret med digte af Michael Strunge.

 

6 UNGE internationale dansere fra Black Box Dance Company vil med afsæt i 80´ernes punkbevægelse perspektivere fortidens oprør til verden anno 2020.

 

Jacob Stage
Jacob Stage er koreograf og teaterdirektør der arbejder i krydset mellem teater, dans, film og performance. Hans hybridteaterfirma The Peoples Entertainment Group har tildelt ham den prestigefyldte Reumert Pris for årets Danseforestilling/Performance (2016) samt den danske kritikerpris Teaterkatten (2015).

 

Med baggrund i fysisk teater og medstiftende anerkendt dansk dansefirma Mute Comp. Fysisk teater i 1999, hans kunstneriske udtryk er meget visuelt, poetisk og musikalsk. Hans erfaring gennem 25 års erfaring indeholder samarbejde og projekter med både unge og voksne, amatører og fagfolk – Dansere, skuespillere, nye cirkusartister, marionetter, komponister, musikere og videokunstner. Jacob er derudover også en anerkendt fotograf.

 

Instruktion og Koreografi: Jacob Stage

Medvirkende dansere fra Black Box Dance Company: Giorgia Reitani, Jasmin Gordon, Juame Luque Parellada, Jon Ipina, Elena P. Nielsen, Mikkel Alexander Tøttrup, Rosie Stebbing/Carl Hughes

Musikalsk arrangement og lyd design: Joakim Pedersen 

Scenografi: Signe Krogh

Kostumedesign: Åsa Gjerstad 

Lysdesign: Marcus Philippe Gustafsson

Kunstnerisk leder: Marie Brolin-Tani 

Associeret kunstnerisk leder & producent: David Cornelius Price

Varighed: 70 minutter, uden pause. 

Aldersgruppe: Fra 11 år


PÅ PLAKATEN


Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

Kom med på en rundvisning i en af middelalderens mest spektakulære klosterruiner

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: