program


Rasmus Nøhr – DUO
2

Rasmus Nøhr – DUO

Rasmus Nøhr brød for alvor igennem i 2006 med sangen ”Sommer i Europa”.

Billettyper


235.00 kr.
, Gulvet

DatoRasmus Nøhr brød for alvor igennem i 2006 med sangen ”Sommer i Europa”. I 2018 kom hans seneste album ”Monas Butik”, som indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske. Et af numrene ”Tænker For Meget” blev det første singleudspil (handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn) - Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

I det kommende efterår spiller Rasmus Nøhr en intim og vedkommende duo tour. Her er hans faste makker Peter Kjøbsted wingmand, med sit gode humør og klingende bas-strege ved hånden.

Billetpris kr. 225 + gebyr

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Genoplev den klassiske blues- og sumprock fra det legendariske amerikanske band Creedence Clearwater…

Hitmaskinerne længe leve! I 2019 er det 40 år siden duoen udgav deres…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: