program


Regnbueportens hemmelighed

Regnbueportens hemmelighed

Året er 2023 og byens teater, Studio 73 i Vejen kan fejre sit 50 års jubilæum!
Det er mageløst – vi er heldige at have et teater i Vejen!

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 05. Februar 2023 14:00

Året er 2023 og byens teater, Studio 73 i Vejen kan fejre sit 50 års jubilæum!
Det er mageløst – vi er heldige at have et teater i Vejen!

Selvfølgelig skal teatrets fødselsdag fejres med manér- der skal være et kæmpe jubilæumsshow!

Til denne anledning er der bagt en stor jubilæumskage, og alle er klar til det store show – der er virkelig lagt op til en fantastisk oplevelse!

Men pludselig sker der noget uventet under det store jubilæums show – Aristoteles ankommer og stopper showet, han er sur, fordi han vil have det gode gamle teater tilbage! Teater er drama, ikke et overfladisk show eller shjouvvvv, eller hvad det nu kaldes!

Aristoteles tager publikum med på en dramatisk oplevelse til Regnbueportens hemmelighed!

Her møder vi Taxator, der er herskeren i Tankeverdenen, men i en anden og meget mere sanselig verden bor ”Folket for enden af Regnbuen” og det lige præcis på grænsen til Tankeverdenen. Disse to verdener, har ikke meget tilovers for hinanden, og da Taxator sender sine Metadroner ud for at spionerer, ser det mægtig sort ud for alle!

Hvad skal det hele ende med? Får Influenceren nogensinde en selfie med Taxatorens kat ”Mistanke”, der faktisk er mere interesseret i en tanketorsk! Og hvad sker der, hvis den lille Buebasse bliver spærret inde i Tankemylderet! Ingen kender dagen før solen går ned, men tag ikke fejl af Buemuddis kræfter og Tidens kurér der gør alt, for at dramaet ender, som et rigtigt drama skal!

I en verden der på mange måder styres af tænkningen om det ene og det andet, må vi ikke glemme, at vi mennesker ikke kan tænke menneskelige tanker, hvis vi grundlæggende ikke har lært at føle og sanse den verden, vi lever i!

Lyde dufte vinden der vil suse
Alt hvad der får blodet til at bruse
Regnbuens hem’lighed
Sender en klar besked!

Aktuelt


En rundvisning på Gram Slot omfatter en spændende tur rundt på slottet og på den tilhørende avlsgård, Gramgård.

Søndag den 28. april indbyder vi til søndagsomvisning med én af museets kunstfaglige medarbejdere i vores aktuelle særudstilling FABRICA skabt af billedkunstner Eva Steen Christensen og scenograf Nikolaj Danielsen. FABRICA tager udgangspunkt i et intimt, hverdagsligt objekt, nemlig tekstilet: som tøj, stof, symbol, kommunikation og identitet. Med inspiration fra cirkusmanegens kulørte univers, har kunstnerne skabt et sanseligt dystopisk landskab af genbrugstekstiler, hvor en stor organisk manege i træ med tragtformede velourpolstrede indgangspartier er placeret. Indvendig møder man et virvar af bløde tekstile skulpturer, der kan flettes og stables eller væves ind i åbne strukturer. OBS: Når du har betalt entré til museet eller hvis du er medlem af Kunstklubben Sorø Kunstmuseum, er omvisningen gratis. For at vi har en idé om, hvor mange der deltager, må du meget gerne reservere en gratis billet nedenfor. Entréen skal betales på dagen i butikken.

1. Du vælger det eller de stykker keramik du ønsker at dekorere i vores udvalg. 2. Derefter har du 2 timer til at dekorere og farvelægge helt peronligt og skønt keramik. 3. Vi glaserer og brænder det, så dit mesterværk er klar til afhentning! 4. Keramikken kan afhentes når du modtager en sms, hvilket kan forventes ca. 7-14 dage efter dit besøg. 5. Har du ikke mulighed for at afhente kan vi naturligvis sende det til dig for 60,00 kr. 1. Sie wählen aus unserem Sortiment das oder die Keramikstücke aus, die Sie dekorieren möchten. 2. Anschließend haben Sie 2 Stunden Zeit, um Peron und schöne Keramik perfekt zu dekorieren und zu bemalen. 3. Wir glasieren und brennen es, damit Ihr Meisterwerk zur Abholung bereit ist! 4. Die Keramik kann abgeholt werden, wenn Sie eine SMS erhalten, was ca. 7-14 Tage nach Ihrem Besuch. 5. Wenn Sie nicht in der Lage sind, es abzuholen, können wir es Ihnen selbstverständlich für DKK 60,00 zusenden.

PÅ PLAKATEN


Københavns Historiske Marked

Pinsen 17. til 20. Maj 2024

Kom til Ballerup og oplev en svunden tid, når KHM tager dig tilbage i tiden. Oplev hvordan vores over 1000…

Vi har taget den stolte tradition op igen og disker op med en stor kagebuffet, hvor du kan gå ombord…

Oplev Fynbomaleren Johannes Larsens Filsø, hvor han malede og gik på jagt. Vandreturen afsluttes med rundvisning og kaffe/kage i haven…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.