program


Rethink "fuck" - with love to Aarhus

Rethink "fuck" - with love to Aarhus

Denne personlige forestilling kan opfattes som Palle Granhøjs øjebliks-portræt af sit eget kunstneriske virke. Den blev til på baggrund af et akut behov for at få udtrykt ophobede følelser. Han gentænker udvalgte scener fra tidligere forestillinger og sammensætter dem på ny.  Læs mere

Denne personlige forestilling kan opfattes som Palle Granhøjs øjebliks-portræt af sit eget kunstneriske virke. Den blev til på baggrund af et akut behov for at få udtrykt ophobede følelser. Han gentænker udvalgte scener fra tidligere forestillinger og sammensætter dem på ny. Men tilføjer også helt nyt materiale. Han er også selv med på scenen, hvor han får hjælp af både sin lidenskabelige muse og sin musikalske muse samt sine to dæmoner - en mandlig og en kvindelig.


"Kan rigtig godt lide RETHINK ”FUCK” - with love to Aarhus. Den virker meget ærlig og vil os noget, udover at den insisterer på sit eget væsen. Man mærker fra først til sidst, at der er noget på spil. En konfronterende intim og nøgen seance i råt sammenstykkede, fortættede billeder. Fra lort til himmelske vinger"
Monna Dithmer


*****

Palle Granhøjs udtryksfulde krop og ansigt gennemlever hele dette følelsesregister med en autenticitet, der gør dybt indtryk. Man frygter i starten, at resultatet bliver for privat, men gradvist åbner forestillingen sig op, og bliver en almen fortælling om at gennemleve en krise for til sidst at finde håb. 

cphculture.dk

PÅ PLAKATEN


TITLEN ER SNYD! Dét skal I vide – Ulf Pilgaard er ikke med.…

”Jeg er ude på eventyr, forstår I – af romantisk art. Chokerende, ikke?…

Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om hverdagen. En nutids-kabaret om…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: