program


Roaring Twenties

Roaring Twenties

Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selskabsliv bobler over af eufori, fællesskab, lys og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation?  Læs mere

Billettyper


240.00 kr.
A - pladser, C - pladser

DatoRoaring Twenties er en dobbeltforestilling skabt af Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg og den norske og internationale anerkendte koreograf Ina Christel Johannesen.


Aftenens ene værk er et nyt danseværk af Pontus Lidberg med nykomponeret musik af den elektroniske Københavnerduo Den Sorte Skole. Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selskabsliv bobler over af eufori, fællesskab, lys og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Vi er i gang med et helt nyt historisk kapitel – men hvad brøler vi af i 2020’erne? Det spørgsmål undersøger Lidberg nærmere med sin nye Danmarkspremiere.

Anden del af forestillingen er skabt af den norske koreograf Ina Christel Johannesen, som præsenterer et stærkt, tankevækkende og dynamisk værk om brudte løfter og klimaforandringer til musik af den elektroniske komponist Tommy Jansen.

Medvirkende: Danseteaters internationale dansere

Koreografi: Pontus Lidberg & Ina Christel Johannessen
Musik: Den Sorte Skole & Tommy Jansen
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm

Varighed: ca. 1 time og 20 min, med pause

Introduktion 1 time før forestillingens start

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Musik af multikunstneren Björk bliver til danseforestilling. Publikum kan glæde sig til en fortolkning af 12 enestående sange af Björk,…

På vej hjem får Anton øje på en sten. Den ser så ensom ud, og den er kold. Imens mor…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.