program


Rockhunting i Sorø: Stenmaler Workshop inspireret af Albert Mertz

Rockhunting i Sorø: Stenmaler Workshop inspireret af Albert Mertz

Måske er du faldet over en række farvestrålende sten rundt omkring i Sorø og omegn? I så fald er det sikkert det kreative par Taz og David fra Rockhunting i Sorø som har været på spil. De har gennem de sidste par år gemt fine håndmalede sten rundt omkring i byen til glæde for både store og små.  Læs mere

Måske er du faldet over en række farvestrålende sten rundt omkring i Sorø og omegn? I så fald er det sikkert det kreative par Taz og David fra Rockhunting i Sorø som har været på spil. De har gennem de sidste par år gemt fine håndmalede sten rundt omkring i byen til glæde for både store og små. Lørdag d. 16 januar har du nu selv muligheden for at komme og prøve kræfter med at male dine egne kulørte sten inspireret af museets udstilling med Albert Mertz. Du kan komme og male lige så længe du vil, alle aldre kan være med.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Teaterversionen af BLINKENDE LYGTER er sjov, overraskende, tankevækkende og skæv - gennemsyret af…

For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: