program


Rotter på Loftet
2

Rotter på Loftet

- Julecabaret
Medvirkende: Karsten Jansfort, Morten Wiesenthal, Thomas Pakala, Jacob Morild

Billettyper


260.00 kr.
B1, B10, B11, B12, B13, B14, B15, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, Raekke, Raekke2, Raekke3

DatoDer er tale om en opdateret turnéversion af successen ROTTER PÅ LOFTET, som spillede for (corona)fulde huse på Liva i 2020.

Teksterne er spritnye og som altid, når Jacob Morild står bag, helt aktuelle. Livas årlige Julecabaret har ry og tradition for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand. Vi befinder os midt i pandemi- og krænketider, politisk indblanding i medierne og en klima-debat, som alle har et ord at skulle have sagt om, men som nærmest ingen gør noget ved. Dér står noget så politisk ukorrekt som fire granvoksne mænd og vil osse have et ord indført…eller bare et bogstav…eller en lyd..ét eller andet vil de ihverfald have indført!

Medvirkende:Karsten Jansfort, Morten Wiesenthal, Thomas Pakala, Jacob MorildProducent: Café Liva.

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Operette skal laves af OperetteKompagniet – og når en vaskeægte valsekonge runder et skarpt hjørne, er det eneste professionelle ensemble…

Dynamisk, rituel og poetisk danseforestilling med syv internationale urbane dansere og ny cirkus artister i verdensklasse, frit inspireret af Nijinskys…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: