program


Rundvisning i De gamle Huse

Rundvisning i De gamle Huse

Kom helt tæt på museets historie og oplev de stemningsfyldte bindingsværkshuse.
Rundvisninger starter 14. juni 2020.

Dato


Rundvisning i De gamle Huse

Kom helt tæt på museets historie og oplev de stemningsfyldte bindingsværkshuse. Vi dykker ned i historien og fortæller om livet på landet i 1700- og 1800-tallet for både børn og voksne Besøg de gamle stråtækte bindingsværkshuse og træd tilbage til en tid, inden industrialiseringen forandrede verden. På rundturen stifter vi bekendtskab med skolemesteren, smeden, mølleren, bonden, husmanden og kapellanen og besøger de huse, der for 2-300 år siden var deres. Vi går en tur i de små lavloftede rum, snakker erhverv og kaster lys over, hvordan det var at leve på landet i ’gamle dage’ - som mand, kvinde og barn – og hvordan de store forskelle var på rig og fattig.

Husk at holde god afstand, når du besøger frilandsmuseet De gamle Huse.

Regeringens sommerpakke betyder halv pris på entrébilletten til Museum Lolland-Falsters fire udstillingssteder fra 27. juni til 9. august.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Odsherred.

Kom helt tæt på den berømte danske teolog og digter, N.F.S. Grundtvig

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: