program


Rundvisning i ruinerne af Antvorskov Kloster

Rundvisning i ruinerne af Antvorskov Kloster

Oplev en af middelalderens mest spektakulære klosterruiner

Kom med på en spændende rundvisning i Antvorskov Kloster, hvor der fortælles om de spektakulære ruiner af Danmarks næststørste kloster fra middelalderen. Blandt ruinerne findes Europas bedst bevarede salshus af tegl fra den ældre middelalder, som også har bevaret Danmarks ældste og mest mærkværdige toilet. Der fortælles også om johanniterordenens og klosterets historie og om, hvorfor verdens ældste nationalflag – Dannebrog- sandsynligvis stammer fra Antvorskov Kloster ved Slagelse. Vært for rundvisningen er middelalderarkæolog og klosterforsker, Martin Pavón fra Museum Vestsjælland.

Coronasikret bvyvandringer:Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie! Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi søger for, at I kan være sammen - på afstand

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne. Der kan derfor max være 9 deltagere foruden guiden. Alle opfordres til at bruge håndsprit og guiden har håndsprit med i tasken. Vi sørger for at holde afstand på min. 2 meter til hinanden. Det kan godt lade sig gøre både at se og høre; i stedet for at stille os i en stor rundkreds, laver vi en opstilling i en pyramideform og guiden vil anvende en bærbar mikrofon for en bedre lyd.

 

                                     

Mødested: Antvorskov Klosterruin, Kongevejen 10, 4200 Slagelse 

Varighed: kl. 19.00 – 20.00

Praktiske oplysninger: Ikke egnet for kørestolsbruger. Påklædning efter vejret.

Pris: 50 kr.

Tilmelding: Tilmelding nødvendig, kan kun købes her på billetexpressen. Kun 9 billetter til salg

PÅ PLAKATEN


Nyords særlige beliggenhed langt fra storbyerne gør, at lysforureningen næsten ikke er eksisterende…

About Miss Julie tager udgangspunkt i August Strindbergs tragedie "Frøken Julie" fra 1888,…

Kom til et par hyggelige timer, hvor I skal smage på den nordiske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: