program


Rundvisning - Museum Obscurum

Rundvisning - Museum Obscurum

Forskellige rundvisninger.
Starter fra den 9. juni - vælg rundvisning efter dato.

DatoAftenrundvisning i Museum Obscurum

Husk at holde god afstand, når du besøger Museum Obscurum.

Regeringens sommerpakke betyder halv pris på entrébilletten til Museum Lolland-Falsters fire udstillingssteder fra 27. juni til 9. august.Tirsdag 14. juli 20.00 – 21.00
Vampyrer og varulve

Denne aften stiller vi spørgsmålet, om deres eksistens er fakta eller fiktion. Men heldigvis er der både hvidløg og vampyrdræbersæt i udstillingen, så du kan være helt tryg ved at deltage.

Troen på vampyrer er ikke et nyt fænomen, men noget der allerede var udbredt i oldtiden. Rumænien er ét af de steder, hvor troen på vampyrer lever i bedste velgående, og hvor man stadig graver de døde op for at spidde dem med et jernspyd, så de ikke længere går igen. Men hvorfor er det, at vi tror på vampyrer? Hvordan er troen opstået? Har de eksisteret, eller er det ren fantasi? Og hvorfor lever troen på dem endnu? Det er nogle af disse spørgsmål, vi vil forsøge at svare på i forbindelse med rundvisningen. Udover dagens temakvarter om vampyrer og varulve vil man få en generel introduktion til Museum Obscurum og Cornelius samling.

Dørene åbner kl. 19.45 og lukkes kl. 20, hvor rundvisningen starter. Fra omkring klokken 21.10 kan man blive lukket ud igen.


Tirsdag
7. juli + 21. juli  kl. 20.00  21.00

Harry Potter

Kom med ind i mørket og kom helt tæt på mystikken i Museum Obscurum og udstillingens mange mystiske emner, når museum Lolland-Falster inviterer indenfor til rundvisning. Denne aftens temakvarter handler om: Harry Potters obskure verden; gå med igennem Cornelius’ stuer, hvor vi ser på parallellerne mellem Cornelius S. C. Rödders og JK Rowlings universer. En aften iblandt varulve, Troldmandsskoler, dyndfolk, hekserier og meget andet der binder Museum Obscurum og Harry Potters fortryllende verden sammen.

Dørene åbner kl. 19.45 og lukkes kl. 20, hvor rundvisningen starter. Fra omkring klokken 21.10 kan man blive lukket ud igen.

Tirsdag 28. juli + tirsdag d. 4. august 20.00 – 21.00

Dødekult og kulten om døden

 Mennesker dør, sådan er det. Men hvad sker efter døden med den døde? Hvordan har man gennem historien iscenesat dødens komme, den efterfølgende begravelse og de efterladtes sorg. Kom og hør om underlige skikke og ritualer fra den fjerne fortid og frem til nutiden. Udover dagens temakvarter om dødekult vil man få en generel introduktion til Museum Obscurum og Cornelius samling.

 

Dørene åbner kl. 19.45 og lukkes kl. 20, hvor rundvisningen starter. Fra omkring klokken 21.10 kan man blive lukket ud igen.

PÅ PLAKATEN


Den første ankomsttid i hverdage kl. 11 er forbeholdt seniorer/gæster over 65 år.

Besøg museet i Kalundborgs middelalderlige Højby, midt mellem den enestående femtårnede Vor Frue…

Enter Art Fair is a new and ambitious international art fair taking place…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: