program


Hvad gemmer sig bag Antvorskov Klosterruiner

Hvad gemmer sig bag Antvorskov Klosterruiner

Antvorskov Kloster var et af Danmarks rigeste middelalderklostre. Det blev senere overtaget af kongen og står nu som ruin. Hør den fascinerende historie.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Antvorskov Kloster er opført ca. 1170 for Johanitterordenen. Hør om munkeordenens og klosterets historie og om livet bag de middelalderlige mure, der stadig rummer rester af Danmarks ældste toilet. Klosteret lukkede i 1580 og blev overtaget af kongen, der byggede sit nye slot på stedet. Her kunne han overnatte, når han var på farten mellem København og Jylland.I de følgende århundreder forfaldt slottet og blev til sidst brudt ned.
Mens det stadig stod var det – måske- stedet, hvor verdens ældste nationalflag, Dannebrog, blev til.

Turen rundt i ruinterrænet er ikke velegnet for gangbesværede.  

Mødested: Antvorskov Klosterruin, Kongevejen 10, 4200 Slagelse

Pris: Voksne 75 kr. 12 – 18-årige 25 kr. Gratis for børn u. 12 år. Alle + 6 kr. i gebyr

Børn ifølge med voksen

 

Aktuelt


Dato: 23/10 Arrangementet løber fra 8.00-15.00 og er inkl. frokost. Fiskeriet foregår ombord på lystfiskerskibene Fyrholm og Sværd og der sejles fra Helsingør Pris er 700 kr. 50 pladser

Søskendeparret Hilda og Gump lever side om side sammenklemt i et bur – indtil lågen en dag går op, og en ny verden ligger for deres fødder …. Fra 4 – 10 og deres voksne. Varighed ca. 35 min.

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa, på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles... på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen. Kom og oplev Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Stewardesserne i Always Happy Airlines er ved at gøre klar til takeoff, da kontroltårnet melder om forsinkelser. Men hvad foretager…

Familieforestilling bygget på Thorbjørn Egners kendte historie. Lad dine børn, eller børnebørn, sammen med dig opleve teaterstykket om de to…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.