program


Så! Det

Så! Det

- Stadig lige undrende over Dagens Danmark i al almindelighed og sin egen generations dårskab i særdeleshed. Jakob Morild,mine damer og herrer!

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 11. Marts 2017 16:00

Tre Reumert-nomineringer i hhv 2003, 2010 & 2015; Wilhelm Hansen Fonden’s store legat i 2014; De Danske Teaeterforeningers Hæderspris2014; De Danske Teaterjournalisters Initiativpris 2015….

Ku’ han så ikke bare slappe lidt af?!

Næhh…Jacob Morild fylder 50 i efteråret 2016 og hvis han er rigtig uheldig, så er han kun halvvejs i livet og stadig lige undrende over DagensDanmark i al almindelighed og sin egen generation og dårskab i særdeleshed.Men er der sket så meget, siden ”HVOR KOM DEN FRA?” – hans senestesolo-cabaret fra 2014?Ja – der er da kommet en ny regering….eller…Verden er blevet større…eller…Men vejret er da blevet varmere og det er da altid noget…eller…….Så’ Deeeeeeet…..

Med sig på scenen, har Jacob Morild – udover sinmaskot, Pingvinen; Verdens Sjoveste Dyr – osse bassistenog komponisten, Eva Skipper, som vel nok erén af sin generations dygtigste og mest spændendepå det felt.

Aktuelt


Kom til Taastrup og mød frygtindgydende vikinger på Københavns Vikingemarked. Oplev en forgangen tid, hvor vikinger kæmper med rigtige våben, mens lyden af skindtrommer fylder dine ører og duften af mad lavet over bål fylder din næse.

Så er Figaros tilbage på Nakskov Teater med forestillingen De tre musketerer, som rummer alt: intriger, store fægtescener, komik, onde skurke og ædle helte. Alle roller spilles, synges og danses af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen. Denne opdaterede udgave tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical, som krydres med masser af komik.

PÅ PLAKATEN


Jels Vikingespil

På Danmarks flotteste friluftsscene i Jels er vi i 2022 nået til forestilling nummer 46.

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Danemordet, fredag den 1. juli 2022. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og…

Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

2022 markerer 300 – året for dansk teater. Hvad er mere oplagt end at fejre dette med en festlig forestilling…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.