program


Så længe mit hjerte slår

Så længe mit hjerte slår

-en giro 413 - musical
Historien i denne nye, danske musical er bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange, som er blevet spillet i Giro 413 gennem årene. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til danskpoppens sange, som har været en del af vores liv, både når kærligheden var tilstede, og når den var en uopnåelig længsel.

Vi skal høre ”Rør ved mig”, ”Rigtige venner”, ”Glemmer du”,” Se Venedig og dø” og mange andre.

Vi følger en moden sygeplejerske, der forelsker sig i en gift overlæge. Han svigter hende, og først da lærer hun at stå på egne ben og opdager at hun er omgivet af mennesker der også søger kærlighed og fællesskab. En rigtig FEEL GOOD – musical, hvor man går glad hjem efter at have oplevet 9 skuespillere og et velspillende orkester.

Heinrich Christensens stykke fik 5 stjernede anmeldelser da den blev vist på Odense Teater i 2018, hvor den også blev Reumertnomineret som bedste musikforestilling.

De medvirkende er: Marie Mondrup, Tom Jensen, Andreas Jessen, Rasmus Fruergaard, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen, Jesper Riefensthal, Tanya Lund Andersen og Morten Christensen.

 (folketeatret)

PÅ PLAKATEN


Midt i det naturskønne Naturpark Maribosøerne ligger Maribos frilandsmuseum – De gamle Huse.…

Den første ankomsttid i hverdage kl. 11 er forbeholdt seniorer/gæster over 65 år.

Hver torsdag kl. 13 kan I få en introduktion til Kaj Munk og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: