program


SALON: TORSTEN BØGH THOMSEN: SKYGGEPUNKTER

SALON: TORSTEN BØGH THOMSEN: SKYGGEPUNKTER

Skyggepunkter: Menneske, natur og materialitet i H.C. Andersens forfatterskab ved ph.d og adjunkt i litteraturvidenskab Torsten Bøgh Thomsen.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Skyggepunkter: Menneske, natur og materialitet i H.C. Andersens forfatterskab ved ph.d og adjunkt i litteraturvidenskab Torsten Bøgh Thomsen.

Med udgangspunkt i sin nyligt udkomne bog Skyggepunkter vil Torsten Bøgh fortælle om Guldalderens natursyn og dets betydning i dag. Gennem nedslag i kendte og mindre kendte værker fra H.C. Andersens forfatterskab skal vi se på repræsentationer af naturen og industrialiseringen i 1800-tallet, overgangen fra en romantisk til en videnskabelig naturforståelse og den specielle og etisk besværlige position i midten af det hele, som mennesket indtager.

Sorø Kunstmuseums SALONER er eftermiddage i selskab med en kunstner eller kulturpersonlighed, der belyser aktuelle emner eller nye vinkler på museets samling og udstillinger.

Aktuelt


Show med NP Henriksen m. opvarmer Daniel Hoffe

Slægtsforskning er både inspirerende og frustrerende. Det kan være en stor glæde at finde spor med historier om ens familie.

I en bygning så gammel som Gjorslev Slot kan selv arkitekturen fortælle historier. Vi ser nærmere på skjulte detaljer, de store ombygninger og menneskene bag, og binder det hele sammen i en fortælling om, hvordan den store middelalderborg engang så ud.

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

På omvisning i Sct. Bendts Kirke vækker Museum Vestsjællands guide historien til live. Hør om Valdemar den Store og hans…

Søndag den 5. februar er allersidste chance for at opleve vores roste særudstilling 'Harald Giersing - modernismens fortællinger.' Det markerer…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.