program


Sandheden om Sukker

Sandheden om Sukker

Foredrag med PhD Anette Sams: "Vores krop gør fantastiske ting for vores sundhed - når vi giver den lov!"

Kom og hør sandheden om sukker, og hvordan du undgår inflammation, smider kiloene og styrer uden om livstilssygdomme. Din sundhed handler nemlig ikke om, hvor meget sukker du spiser. Det  handler om, hvor meget sukker du har i blodet.
Svingende blodsukker kan tænde en negativ sundhedsspiral, hvor selv små udsving i blodsukkeret kan fastholde overvægt, kroniske sygdomme og træthed.

Anette Sams brænder for at gøre Danmark sundere ved at ændre vores syn på sundhed radikalt! Ud med kalorietælling, sygdomsfokus, restriktion og samvittighed. Ind med opdagelsen af den vildt fascinerende biologi, som hver dag gør sit ypperste for os – når vi giver den lov!

"Danskerne er kompetente mennesker og det er simpelthen ikke sandt, at vi vil have sundhedstrends og lette løsninger fremfor fascinerende og meningsfyldt viden", siger Anette.


Anette Sams er tidligere diabetesforsker, forandringsleder og director i Novo Nordisk.

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

Anders Blichfeldt, sanger og guitarist i Big Fat Snake igennem 25 år, er…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: