program


Sangaften

Sangaften

Vi holder sangaften på Abelines Gaard, hvor vi finder sangene fra den danske sangskat frem - selvfølgelig akkompagneret af violin.

Voksne: 95 DKK.

Kom og syng med på de gode gamle danske sange i de hyggelige omgivelser på Abelines Gaard, der er lagt op til en hyggelig aften, hvor der skal synges sange fra den danske sangskat. Sangaftenen foregår i Abelines hyggelige gamle stuer, hvor der naturligvis serveres kaffe til sangen.

Fællesang har en lang tradition bag sig

Danmark har en lang tradition for at synge sange i fællesskab, også i Vestjylland er traditionen stærk. Sangene er en vigtig del af den danske kulturarv, og dét at synge sange sammen giver ikke blot en følelse af fællesskab, men også en fornemmelse af at være del af en lang historie af mennesker, der har levet før os. Derfor er sangaftenen også en naturlig del af den kulturhistoriske formidling og den levende historie, som Ringkøbing-Skjern Museum arbejder med. Så kom og syng med.  

Praktisk: 

Max. 32 deltagere 

Pris: 95 kr. inkl. kaffe.
Varighed 2 timer

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Kom med på en spændende rejse tilbage til stenalderen, når Museum Lolland-Falster åbner…

Museet er indrettet i Christian IV’s gamle kro og fortæller den helt specielle…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: