program


Sanketur - Magi, skrøner og magiske planter

Sanketur - Magi, skrøner og magiske planter

Kom med på sanketur og få kryddersnapsen klar til vinter. Naturvejleder Dorthe Pedersen giver vejledning i at finde gode steder til at sanke snapseurter  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Nyd naturen, duftene og fuglesangen på en smuk gåtur i sommerlandskabet sammen med naturvejleder Dorthe Pedersen. Undervejs finder og snakker vi om snapseurter og bær, som naturen gavmildt skænker lige nu til den dejligste kryddersnaps.

I en pause er der smagsprøver på tre forskellige snapse - og da det er bedst også at spise noget ved indtagelse af alkohol serveres der således også en lille vild snack.

Mødested: Odsherreds Musuem, Annebjerg Stræde 1, 4500 Nykøbing Sj

Varighed: 1,5 time

Pris: 100 kr.

Aktuelt


ONLY IN DANISH - KUN PÅ DANSK På safari blandt giganter, er en tur du sent vil glemme. Du er kommet til det absolut største inden for Vindmøller og her testes og udvikles de nyest teknologier. Historierne er en blanding at fakta, lokalt forankret fortællinger, natur, og selvfølgelig anekdoter fra livet fra møllecentrets og vindmøllernes historie. Oplev det største i Thy og i verden inden for vedvarende energi. Gigantiske vindmøller i det Nationale Testcenter i Østerild Klitplantage. Det bliver ikke større. Vi har nu igen verdens største mølle. Thy er verdens største laboratorium for vedvarende energi.

En rigtig vestjysk NYTÅRSKUR
Tag en fælles kold dukkert i Vesterhavet og få en festlig start på Nytårsaften

PÅ PLAKATEN


Kom i vandet med os og bliv meget klogere på havets grøntsager. Vi mødes ved firmaet (Annebergparken 28 B) hvorefter…

Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har…

Det’ sørme, det’ sandt December!
17. - 20. november 2022

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.