program


Senior Stand-up - i farver

Senior Stand-up - i farver

Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når publikum ”møder” Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.
Café forestilling. Varighed: ca. 120 min. inklusiv pause.

“Senior stand up - i farver” med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling, om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf. Som noget nyt - giver vi stand-up-genren en dramatisk udtryksform. Situationer og mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed, og råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant og helhjertet livsdrama om konsekvenserne af at måtte træffe fra- og tilvalg.
Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer og publikum ”møder” Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.
Som Teaterleder, instruktør og skuespiller har Jan Hertz måttet træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Som teaterchef på Amager Scenen lærte han på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Kære Zoe Ukhona

MESSE C, Fredericia

To gymnasiesøstre fra Fredericia står bag foredraget “Kære Zoe Ukhona” med Pelle Hvenegaard…

Entré 50 kr. (Onlinepris – spar 10 kr. pr. billet!) Barn (0-13 år)…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: