program


Senior Stand-up i farver

Senior Stand-up i farver

En varm, kærlig, nærværende, spændende og ikke mindst meget morsom forestilling. En lækker buffet i Skovridergaardens hyggelige lokaler er inkluderet i prisen.

- en morsom, nærværende stand-up.

Jan Hertz har ikke ”ligget på den lade side” - eller ”kommet sovende til det”....Så det bliver STAND-UP!

John Price, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Poul Reumert, Ebbe Rode, Dronning Margrethe II - det er kun nogle af de personligheder, Jan Hertz har mødt.

Vi vil smile og grine, når han som en senior stand-up'er parodierer og genskaber flere selvoplevede situationer gennem 43 års brogede og festlige oplevelser i teaterbranchen, herunder syv succesrige år som teaterchef for Amagerscenen.

 Glæd jer til en varm, kærlig, nærværende, spændende og ikke mindst meget morsom forestilling, der indledes med en lækker buffet i Skovridergaardens hyggelige lokaler.

 

 

(Louise Schouw Teater)

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

En landskabsoplevelse i Geopark Odsherred

Et humoristisk foredrag om alt det du får for lidt af og som…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: