program


Showtime (tv 2 musical)

Showtime (tv 2 musical)

Velkommen til dette års Ungdomsstykke på Studio 73, som er skabt i samarbejde mellem Vejen Ungdomsskole, Vejen Musikskole og Studio 73.
Spiller 22/4 Kl. 19:30, 23/4 Kl. 14:30 og Kl. 19:30, 27/4 Kl. 19:30, 28/4 Kl. 19:30 samt 30/4 Kl.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 30. April 2022 19:30

Velkommen til dette års Ungdomsstykke på Studio 73, som er skabt i samarbejde mellem Vejen Ungdomsskole, Vejen Musikskole og Studio 73.

Showtime, hedder årets musical-opsætning. Den er lavet ud fra mere end 20 sange, fra TV-2’s sangskat. Alt dette sammenkogt til en skør og sjov fortolkning af Romeo & Julie.

En musical. En komedie. Et mordmysterium… Hvordan gennemfører man en teaterforestilling, når en af skuespillerne bliver myrdet undervejs?

Forestillingen handler om et teaterkompagni, som skal spille en nyfortolkning af ”Romeo & Julie”, men midt under premiere aften bliver holdet ramt af et dødsfald!

Teaterholdet forsøger for alt i verden, at gennemføre forestillingen, mens de prøver at finde frem til morderen, inden publikum opdager, hvad i alverden der foregår.. Måske de ikke opdager noget? .. Det er jo bare kunst? … Eller også er det ikke kunst? … Det er i hvert fald ikke politik..

Aktuelt


Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage - IPP1 + IPP2 Vi holder til i de smukkeste omgivelser i Lammefjorden, oftest i læ for vinden, og med lavt vand de første 100 m ud.

Torsdag den 25. april fra kl. 17-ca. 18.30 kan du komme til et spændende foredrag med den kendte radiovært og modeekspert Chris Pedersen. Her vil han fortælle om modeindustriens arbejde med at blive mere bæredygtig og om de store udfordringer, der er forbundet herved. Vores aktuelle særudstilling FABRICA af Eva Steen Kristensen og Nikolaj Danielsen berører emner som overforbrug af tekstil, hvilket vi med dette foredrag vil dykke yderligere ned i. Efter foredraget har du mulighed for at deltage i en fællesspisning. Du kan forudbestille maden nedenfor (begrænset antal.) Vi glæder os til at se jer til en indsigtsfuld aften om modebranchen og dens udfordringer.

PÅ PLAKATEN


Ringkøbing Fjord Museer

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Visit Vesterhavet

Velkommen til Visit Vesterhavet

Søndag den 28. april indbyder vi til søndagsomvisning med én af museets kunstfaglige medarbejdere i vores aktuelle særudstilling FABRICA skabt…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.