program


Sigurd fortæller om de græske guder

Sigurd fortæller om de græske guder

Holdet bag »Sigurds Danmarkshistorie« står klar med en ny familieforestilling til foråret 2021.

Holdet bag »Sigurds Danmarkshistorie« står klar med en ny familieforestilling til foråret 2021: »Sigurd fortæller om de græske guder«.

Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd børn, voksne og bedsteforældre på en eventyrlig rejse gennem de græske guders eventyrlige univers, og vi møder både Zeus, Odysseus, heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon – og ikke mindst Gud for Bøvl.

»Sigurds skønne og entusiastiske energi gør ham ideel til værtsrollen!« skrev Jyllandsposten om denne forestilling, som høstede stående applaus 24 gange på Østre Gasværk Teater.

Producent: Dansk Teaterproduktion

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Med en blanding af dans, skuespil, moderne cirkus, illusions magi og videokunst ønsker GLIMT at hylde Niels Bohr. Bohrs tanker,…

To store kunstnere møder hinanden: Maja Lisa Engelhardt og Johan Thomas Lundbye

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: