program


Sigurd fortæller om naturvidenskab

Sigurd fortæller om naturvidenskab

for hele familien
Sigurd Barrett, er tilbage med en ny teaterkoncert efter succesen “Sigurd fortæller Danmarkshistorie”. Sammen med multikunstneren Eskild Dohn giver de svar på mange af de spørgsmål, som naturvidenskaben arbejder med: Hvorfor skinner solen? Hvad var Big Bang? Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?…  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Sigurd og Eskild tager os med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab. I forestillingen møder vi Tycho Brahe, H C Ørsted, Niels Bohr og mange andre. Der er masser af skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter.

Kom og se den dejlige forestilling, hvor der er både leg og læring.

 

Forestillingen varer 2 timer incl. pause og passer bedst til børn over 8 år, som til gengæld vil få en oplevelse, de vil kunne snakke om længe.

Med dette tiltag ønsker teaterforeningen at skabe en ny weekendtradition med familieteater på et familievenligt tidspunkt og med den sidegevinst, at det kunne være bedsteforældre, der giver børnebørn (og sig selv) gode teateroplevelser.

Aktuelt


Kom og lav økologiske sæber i forskellige former og farver. Tilsæt duft, glimmer og blomster og lav dine helt egne sæber. En hyggelig stund sammen med familie, venner og kollegaer. Mach deine eigene ökologische Seife, Seifen Kursus für Große und Kleine Erlebe eine gemütliche, HYGGE – STUNDE, mit deiner Familie, Freunden und Kollegen.

Velkommen til årets julefrokost. Dørene åbnes kl 17:30. Kandis spiller fra kl 21 til 01:30 der ud over er en dj der spiller.

I en bygning så gammel som Gjorslev Slot kan selv arkitekturen fortælle historier. Vi ser nærmere på skjulte detaljer, de store ombygninger og menneskene bag, og binder det hele sammen i en fortælling om, hvordan den store middelalderborg engang så ud.

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Only in Danish. Den E-mail du modtager efter du har gennemført købet, indeholder din adgang til den podcast du har…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.