program


Sigurds Danmarkshistorie

Sigurds Danmarkshistorie

Familieforestilling for de 5 -100 årige.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Sigurds Danmarkshistorie

Familieforestilling for de 5-100 årige

Medvirkende: Sigurd Barrett

Desuden 4 børnedansere i kostumer fra danseinstituttet Powerhouse. Hvad er historie? Hvem er vi som folk,og hvad er vi rundet af? Interessen for vores historie er stor. DR1 viste for nylig en serie om Danmarks Historie, og folk sad troligt foran skærmene hver uge. Vi lever i en globaliseret verden, og det er af stor vigtighed, at vi kender vores identitet og historie. Forestillingen er en dramatisering af bogen ”Sigurds Danmarkshistorie”, som på kun et år er solgt i 70.000 eksemplarer. Sigurd Barrett har ikke kun skrevet historien, men også 42 anmelderroste sange, hvoraf mange er ørehængere, som publikum kan synge med på.

Handlingen
Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver Sofie tryllet tilbage til Danmarkshistoriens begyndelse. Hun oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikingerne og munkene – i guldalderen møder hun både H.C. Andersen og Grundtvig – og efter krigen i 1864 når hun frem til den moderne tid, hvor hun møder sine egne forfædre og dermed sin egen nære historie.

Hele tiden bygger dramaet på, om Sofie og hendes far kan genforenes. Forestillingen slutter med det åbne spørgsmål til publikum: Hvad kan vi bruge historien til, og hvordan kan vi dele den med hinanden på tværs af generationerne?

En spændende og lærerig eftermiddag.

Producent: Dansk Teaterproduktion

 

PÅ PLAKATEN


Københavns Middelalder Marked

Ballerup I Pinsen 2019

Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af…

Man kan ikke sige Steen Jørgensen uden også at nævne Sort Sol, der…

Brorfelde Astronomiske Vennekreds fylder 25 år i 2019. I den anledning inviterer vi…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: