program


Silje Holtan - Koncert

Silje Holtan - Koncert

Med hele 2 P4 hits og 2 albums i eget navn har den lokale sangerinde Silje Holtan de sidste år charmeret sig ind i både publikum, radioværterne og anmeldernes hjerter. Fredag d.25.9 kl.20 spiller hun koncert på sin gamle hjemmebane Studio 73 i…

Med hele 2 P4 hits og 2 albums i eget navn har den lokale sangerinde Silje Holtan de sidste år charmeret sig ind i både publikum, radioværterne og anmeldernes hjerter. Fredag d.25.9 kl.20 spiller hun koncert på sin gamle hjemmebane Studio 73 i Vejen.

Endelig er det lykkedes, at touren går forbi den gamle hjemby, hvor Silje i sine teenageår stod på de selvsamme skrå brædder. Denne gang medbringer hun sine egne sange og sin trio bestående af de 2 guitarister og multiinstrumentalister Kennet Lauridsen og Mads Jørgensen.

Hvis man har hørt radio, læser Jydske Vestkysten eller ser TvSyd har man heller ikke kunnet undgå at lægge mærke til Siljes 2 vaskeægte radiohits ”On And On” & ”I’ve Got The World On A String”. Den 1. single blev udvalgt som ”Ugens Hit-tip på P4”, og sangen var endda det mest spillede nummer på P4 i hele 14 dage. Silje har desuden udsendt det anmelderroste album ”Picture Me”, spillet support for internationale kunstnere som Katie Melua og Suzanne Vega og været på tourné rundt i landet med sit band, bestående af musikere der bl.a. har spillet med Hush, Poul Krebs, Pernille Rosendahl, Mathilde Falch og Søs Fenger.

Silje er uddannet på musikkonservatoriet i Esbjerg og bor i dag i København. Til efteråret tager hun på en større Danmarks-tourné med kunstnere som Dicte, Bobo Moreno, Jimmy Jørgensen, Bjørn Fjæstad og Kira Skov.

Koncerten d.25.9 er støttet af Slots- & Kulturstyrelsens Sommeraktivitetspulje, og netop derfor koster entréen kun 50kr. Der er samtidig kun et begrænset antal billetter til rådighed, da koncerten selvfølgelig lever op til alle Covid19-retningslinjer omkring forsamlinger og afholdelse af koncertarrangementer. Man kan derfor trygt købe billetter på https://www.billetexpressen.dk/search?q=Studio+73

”Sommeraktivitetspuljen er netop skabt for at give nogle kulturoplevelser til danskerne i en helt særlig tid, hvor rigtig mange koncerter og andre kulturoplevelser er blevet aflyst. Som musiker synes jeg, at det er vigtigt at være med til at vise folk, at vi trygt kan gå til koncert igen. Vi har behov for koncerterne, og dét de giver os og fællesskabet. Og så synes jeg det var oplagt, at benytte lejligheden til at give noget tilbage til min gamle hjemby, hvor jeg har slået mine første musikalske folder. Jeg glæder mig til at synge en koncert i Vejen igen – og så endda med mine egne sange!” Silje Holtan

CORONA-Retningslinjer

Vores anbefalinger
• Overvej din deltagelse
• Begræns fysisk kontakt
• Udvis god hosteetikette
• Bliv hjemme ved sygdom
• Vask hænder
• Følg de frivilliges anbefalinger
• Følg de opsatte skilte i forbindelse med Corona.
• Vi har fjernet hver anden stol i vores opstilling, og fulgt myndighedernes anbefaling om afstandskrav.

Ved spørgsmål til overstående eller generelt, kontakt da Christoffer, pr. mail: formand@studio73.dk

Vi glæder os til at se jer!

Mvh
Bestyrelsen fra Studio 73

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Holmegaard værk er Danmarks nye hot spot for kunsthåndværk og tradition, hvor vi…

Vores restaurant byder dig på en spise oplevelse helt tæt på vandkanten, næsten…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: