program


Sinatra

Sinatra

Historien om en legende
”My Way” ….. behøver man næsten at sige mere?
Her kommer historien om Old Blue Eyes …. Mr. Frank Sinatra fortalt og sunget af Jesper Lundgaard. Vises i Harmoniens store ny-istandsatte sal efter en tapas-menu, som er inkluderet i prisen.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Fortællingen tager afsæt i en kold vintermorgen i 1915 i Hobroken, New Jersey, hvor Sinatra kommer til verden. Vi hører om hans musikalske start, hans mange ægteskaber, kærligheden til Las Vegas, The Ratpack, hans magiske stemme og talent.

 Jesper Lundgaard fortolker og fremfører et væld af Sinatras sange, de store hits vi elsker. Det er en historie, der sætter sit aftryk, og efterlader publikum i godt humør. He did it My Way.

Bemærk at der er spisning fra kl. 18.00. Jesper Lundgaard går på scenen kl. 19.30.

 

 

Aktuelt


Sæt et stort kryds i kalenderen lørdag den 28. januar, hvor kunsthistoriker og journalist Peter Kær vil indgå i en samtale med museets direktør om Harald Giersing og hendes arbejde med vores aktuelle særudstilling. Peter Kær har i en årrække arbejdet for DR og TV2 som vært, journalist og tilrettelægger, blandt andet for programmer som: Hvem vil være Millionær, Hit med sangen, Danmarksindsamlingen, Aftenshowet, TV-Pil, Plat og Mandagschancen. Senere i livet begyndte han at læse kunsthistorie på universitetet og arbejder nu fast med kunstformidling - både som underviser og som vært for tv-programmer om kunst og kultur.

Kom med på rundvisning til toppen af Horsens’ højeste bygning og se det hele lidt fra oven. Fra tagterrassen på 17. etage af Campus Horsens kan du se Horsens og opland fra en vinkel som du ikke har set før

Tilmeld dig individuelt eller som medlem af et småbådsteam

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Nyd en hyggelig eftermiddag på Jyderup Præstegaard med varm kaffe eller te, et glas Cremant og et udvalg af de…

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Økologisk…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.