program


Skatteøen

Skatteøen

SKATTEØEN er tilbage! Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.
Drengen Jim Hawkins finder et gammelt skattekort i en mystisk rejsekiste.  Læs mere

Sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib, Hispaniola, for at finde den hemmelige skat. Med som besætning er farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

SKATTEØEN er en del af Folketeatrets nyere historie og efterhånden ligefrem en del af teatrets DNA.

I sæson 2019/20 medvirker et skønt hold af skuespillere: Szhirley, sanger, skuespiller, samt tv- og radiovært, skal spille Mrs. Hawkins. Piraten, John Silver, spilles af Kasper Leisner og den unge eventyrer, Jim Hawkins, spilles af stortalentet 16-årige Jacob Spang Olsen.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner.

 

Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jacob Spang Olsen/Alfred Kann, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft, Søren Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar, Simon Nøiers, Sara Gadborg, Rasmus Faartoft, Martin Gæbe.

Instruktion: Birgitte Næss-Schmidt

Dramatiseret af: Preben Harris frit efter Stevensons roman

Musik og sangtekster: Sebastian

Scenografi: Terry Parsons

Kapelmester/arrangør: Jacob Lindbirk

Stagefight: David Owe


PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Destination Sjælland.

Kom med i vandet og oplev noget af det sundeste og mest bæredygtige…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: