program


Skattesagens helte
5

Skattesagens helte

Et underholdende, hæsblæsende og satirisk show om hændelserne og intrigerne i en af de mest spektakulære politiske skandaler i nyere tid: nemlig skattesagen mod Helle Thorning og hendes mand Stephen Kinnock.  Læs mere

Ina-Miriam Rosenbaum og Off Off/Produktion præsenterer en nyskreven musikalsk komedie om skat, spin og sladder.

SKATTESAGENS HELTE er skrevet af Kristian Halken med sange af Jens Korse fra den legendariske satiregruppe Selvsving på baggrund af journalist Marie Louise Toksvigs bog "Skat, spin og sladder."

På scenen står Ina-Miriam Rosenbaum og to unge virtuose skuespillere Andreas Jebro og Søren Bang Jensen. Sammen med et live orkester leverer de et underholdende, hæsblæsende og satirisk show, hvor de filtrer hændelserne og intrigerne fra hinanden i en af de mest spektakulære politiske skandaler i nyere tid: nemlig skattesagen mod Helle Thorning og hendes mand Stephen Kinnock. En sag, der for altid ændrede de demokratiske spilleregler i Danmark.

PÅ PLAKATEN


Gilbert og Sullivans kendte operette tages i sædvanlig stil under kærlig og musikalsk…

Menuen til buffet varierer for hver forestilling. Men vi benytter os af nogle…

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: