program


Skovtur ved Humlebæk

Skovtur ved Humlebæk

Oplev, hvorfra billedkunstneren Catharina Nordlindh får inspiration og åbner for intuitionen til at male sine dejlige malerier.

Dato 

Catharina fortæller:

At vandre i naturen og forbinde sig med sjæl og hjerte til det skabende univers. Så nær og så stærkt og altid ligetil. At vandre er måske den enkleste og mest naturlige måde at skabe nyt liv i sine celler, sin livslyst - at hente kraft. Kunsten, naturen, at være i den, inspirationen, helhedsoplevelse, vandringens væsen - alt hører sammen og beriger hinanden. Vi mødes for at sammen at nyde den frie luft og kroppens begejstring for at være i det frie rum hvor sanserne åbner sig og energien og inspirationen til alle livets gøremål bliver fyldt op. På turen vil vi opleve: En lille forskydning af intentionen med vandringen · Et nyt ønske om at byde ind til at se og opleve mere intenst· At være fuldt til stede og mærke jorden, luften, træerne, havet · At gennem gruppens fælles dynamik fordybe og intensivere tiden sammen. · Føle sig åben og fri!

Program

10.00 Fra Humlebæk station
14.30 Slut ved Espergærde kulturhus
Pris: kr. 350,- inkl. frokost og kaffe/kage
Tur: ca. 7-8 km.
Antal deltagere: Max. 14 personer

Prisen indeholder en let frokost samt kaffe/kage i slutningen af turen i teaterhuset

Leder: Turleder Klaus Falsing og billedkunstner Catharina Nordlindh

Turbeskrivelse

Turen starter med en introduktion fra Catharina i, hvad du kan indstille dig på, og hvordan du bliver guidet undervejs. Det er oftest meget enkle ting - men effektfulde når man giver sig hen til dem. Vi vandrer i ca. 1 ½ time rundt i Kirkeskoven. Der er frokost ved Årstidernes café, hvor vi byder enten på en sandwich eller en lun ret. Efter frokost vandrer vi ned til det lille område Babylone, krydser igennem dette område og fortsætter det sidste stykke vej langs stranden, indtil vi når Espergærde TeaterHus. Her vil Catharina byde på kaffe/kage og samle op på dagens oplevelser samt fortælle, hvordan hun oplever sammenhænge mellem dagens oplevelser i naturen og nogle af hendes malerier der hænger på væggene.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Kom og vær med til at afprøve en ny kreativ aktivitet. Museet inviterer…

Sorø Museum årsdagen for den tyske besættelse i 1940 med en byvandring…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: