program


SKV-klub: Omvisning i Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år

SKV-klub: Omvisning i Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år

Omvisning i Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år, i anledning af, at kunstneren Albert Mertz ville være fyldt 100 år i 2020.

DatoHør om udstillingen Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år, når inspektør Helle Brøns viser rundt. Mertz’ produktion er meget bredspektret og vidt forgrenet. Hans værker strækker sig fra figurative malerier til abstrakte geometriske kompositioner; fra banale hverdagsmotiver til teoretiske manifester; fra legende dadaistiske skrammelskulpturer til stringent konceptkunst i blå og rød; fra tegning og maleri, over collage og assemblage til bøger, film og udsmykninger. Hvorfor havde han så forskelligartede udtryk? Hvad er der på spil i de forskellige dele af hans virke?

For SKV klubmedlemmer (gratis), men tilmelding er nødvendig.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Nordsjælland.

Kom med på en spændende rejse tilbage til stenalderen, når Museum Lolland-Falster åbner…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: