program


 Slå på Glasset - Kulturcafé. Talk m glasprisvinder 2021 Morten Klitgaard

Slå på Glasset - Kulturcafé. Talk m glasprisvinder 2021 Morten Klitgaard

.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Glasprisvinder 2021 Morten Klitgaard fortæller om årets særudstilling NOVUM VITRUM / Et romersk ekko. Udstillingen er skabt til Hempel Glasmuseum fordi Morten Klitgaard modtog Hempels Glaspris i 2021. Prisen blev givet for Morten Klitgaards særlige evne til hele tiden at flytte glassets grænser som kunstnerisk materiale. Hør Morten Klitgaard fortælle om sin praksis, hans tanker bag og hvordan han formår at skabe værker, der ikke ligner glas i gængs forstand.

Denne eftermiddag har du både mulighed for at høre Morten Klitgaards talk og gå på opdagelse i resten af museet. Museet har denne vinter undergået en stor revitalisering med et klart formidlingsmæssigt fokus på kulturhistorien bag J.C.Hempels glassamling, glassets historie og tilblivelse. Museet rummer nordeuropas største private glassamling, hvor oldtidsglassene udgør kronjuvelen. Det er netop oldtidsglas, der har været inspirationskilde for Morten Klitgaard i årets særudstilling. 

Aktuelt


I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.

En glad og musikalsk forestilling i selskab med de elskede figurer og personligheder fra Matador. Nicolaj Cornelius spiller alle 10 roller i elegante kostumer og scenografi. Mulighed for kaffe og kage fra kl. 14.

Skru tiden tilbage og tempoet ned. Abelines Gaard er som en tidskapsel, hvor store og små kan opleve livet ved Vesterhavet, som det var, da oldemor var barn.
Die Zeit zurückdrehen und einen Gang runterschalten. Abelines Gaard ist wie eine Zeitkapsel aus jener Zeit, als Urgroßmutter Kind war.

PÅ PLAKATEN


OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Tør du komme tættere på Lyngvig Fyr end du har været før? Tør du rappelle ned fra fyret?
Traust…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.