program


Slåbrock Band

Slåbrock Band

Oplev stifteren Kjeld Torbjørns legendariske Slåbrock Band. I 2021 fylder han 75 år – men påstår at være i bedre form, end da han debuterede som 28-årig. Dialekten fra Vendsyssel præger stadig Slåbrock-repertoiret, og et nyt album er på vej i 2021.

- Kjeld Torbjørns Slåbrock Band

Kjeld Torbjørn var stifter, leder, sanger og sangskriver i det legendariske Slåbrock Band tilbage i 1970erne og 80erne – og her 46 år senere kører både han og Slåbrock stadig derudad for fulde gardiner. I 2021 fylder han 75 år – men påstår at han er i bedre form, end da han debuterede som 28-årig.

75 årsdagen er samtidig en god anledning til at udgive et spritnyt album: ”Alt bli’r moderne igen”. Flere af sangene har absolut potentiale til at blive nye Slåbrock-klassikere.

Når Slåbrock går på scenen er det med en skøn blanding af de nyere numre, verbal spanking af publikum og selvfølgelig en perlerække af de gamle hits. Det bliver ikke kedeligt!

Det er stadig dialekten fra Vendsyssel, der præger Slåbrock-repertoiret. Men det synes ikke at udgøre nogen hindring for publikum.

- Skønt er det, når de ældste har taget de unge med – eller omvendt. Og når alle synger med på gamle hits som ”To gears Diesella”, ”Banko” eller ”Er min ring mon for stram til din finger. Så rejser mine nakke-hår sig, og jeg glemmer helt min alder. Hvem havde troet, at de sange en dag ville være evergreens? Man kalder det kult! Dét betragter jeg som en stor ros, siger Torbjørn.

Det gamle Slåbrock er for længst slidt til trevler – men nye friske musikere er kommet til. På scenen er Kjeld Torbjørn i forrygende musikalsk selskab med Torkild Mørch Albrechtsen - guitarer, Ole Albrechtsen - guitarer og pedal-steel, Michael Andersen - bas og Mads Dybdal Andersen - trommer.

Slåbrock Band:
Kjeld Torbjørn: Sang og sangskrivning
Torkild Mørch Albrechtsen: Guitar og kor
Ole Albrechtsen: Guitar, pedalsteel og kor
Michael Andersen: Bas
Mads D. Andersen: Trommer

Praktiske oplysninger:
Dato og tidspunkt: Lørdag d. 19. juni kl. 14.00.
Dørene åbner: Indgang til koncertsalen åbnes ca. 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Salen: 165 kr. inkl. gebyr.
Ingen koncertmenu til dette arrangement.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden.

Café Livas Julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske…

Kristian har produceret en en-mands revy om skæve eksistenser - eller bare mænd.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: