program


Slåbrock Trio

Slåbrock Trio

Slåbrock Trio laver et akustisk og meget humoristisk sceneshow.
 Læs mere

Kjeld Torbjørn var og er mr. Slåbrock, der skrev alle de store hits, som det legendariske nordjyske band havde succes med i 1970'erne og 80'erne.


Jo, selvfølgelig spiller Slåbrock Trio sangene fra de gyldne år i 1970erne og 80erne, siger Kjeld Torbjørn. Og det er sgu ikke kun for publikums skyld. Jeg kan stadig li’ at synge ”To gears Diesella” og ”Truckdrøwe Maj” og ”Er min ring mon for stram til din finger”. Men jeg har osse et par nye i posen – og folk har taget virkelig godt imod numre som ”Vild med flæsk” og ”En dansktop-sang”.

Slåbrock Trio spiller akustisk (altså ingen el-guitarer) og er ikke et danseorkester. Men laver et musikalsk og meget humoristisk show. Der er ingen, der endnu er døde af grin – men det har været tæt på mange gange.

Musikalsk – Torbjørn spiller ikke selv noget instrument – ligger sagen i de allerbedste hænder hos de to øvrige, Ole Albrechtsen og Andreas Svaneborg.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Sejl ind i solnedgangen på den smukke fjord. Varighed 3½ time / Sail…

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Krakes Kæmper, fredag den 3. juli. Forestillingen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: