program


Snaps fra Sprogø

Snaps fra Sprogø

Snapsen udleveres på busturen.

Snaps fra Sprogø

Har du en forkærlighed for stærke dråber i små glas, skal du prøve snaps fra det kvalitets- og miljøbevidste bryggeri Likørhaven i Sørbymagle på Vestsjælland. Her bliver friske urter, bær, frugter og nødder indsamlet på udvalgte natursteder i lokalområdet og omdannet til smagfuld kryddersnaps. Du kan blandt andet sætte den årlige Sprogø Snaps fra Likørhaven på påskebordet. Den har en skarp eftersmag og et hint af frugt fra perikon og rønnebær, der findes på den lille ø midt i Storebælt.

Sprogø-snapsen koster 99 kr. for 35 cl og kan blandt andet købes online hos Likørhaven, Søberg Vin i Korsør og senere på året gårdbutikken på Dybkærgaard ved Slagelse, hvor du også finder mange andre lokale lækkerier fra Vestsjælland.

PÅ PLAKATEN


Årets vinhøst er i hus, men du kan fortsat komme med i vinmarken,…

Frokosttallerken på Korsør Madmarked - OBS! Serveres mellem kl. 12.00 - 14.00…

SKATTEØEN er tilbage! Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: