program


Sne

Sne

Vi elsker sneen: Skøjter der synger på isen, sneborge og iskolde ører… Men bedst af alt: den knirkende lyd af frostsne under støvlerne.
Det lille ord på tre bogstaver satte gang i historier: sjove og alvorlige.  Læs mere

Sne er en rejse ind i erindringer, der opstår som knopskydninger midt i en helt anden tanke. De kan fødes af et lille ord. Som for eksempel ”sne”. Pludselig er du ikke kun i en nutid, men også i en fortid. Og så står du der. I en magisk al -tid, hvor alt kan ske!

 

Børn elsker sne. I hvert fald alle de børn jeg kender. Og det er mange. De elsker sneen: Skøjter der synger på isen, sneborge og iskolde ører… Men bedst af alt: den knirkende lyd af frostsne under støvlerne. Kærligheden kan gå over med alderen. Snerydning og bilkørsel i glat føre kan gøre ende på fascinationen. Men vi er mange, der stadig elsker sne, selv når vi, som jeg, har fået ”sne på toppen”. Det lille ord på tre bogstaver satte gang i historier: sjove og alvorlige. Og for mit, vedkommende også tanker om det hvide hår, med det gamle barn nedeunder.

 

” Sne ” er en livs –rejse.

 

 

VARIGHED: ca. 75 minutter uden pause. - Cafeforestilling.

 

DRAMATIKER OG FORTÆLLER: Vigga Bro

 

KOMPONIST OG BASSIST: Ida Bach Jensen

 

KOMPONIST OG PERKUSSIONIST: Birgit Løkke

 

DRAMATURG OG INSTRUKTØR: Anna Bro

 

SCENOGRAF: Gitte Kath

 

 

 

SÆRPRIS: 140,- (unummereret)

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Kom i selskab med sangerinden Kira Martini og fem fra toppen af den…

I sommermånederne kan du komme med Helsingørs vægter på byvandring i det historiske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: